espiral

“La gent està cansada i farta d’estar cansada i farta”

llegint una notícia m’he topat amb aquesta frase que, vés per on, m’identifica de dalt a baix. I n’he fet una piulada, lligant les dues coses (que no hi ha per on lligar-les, tot sigui dit). Però sí: jo també estic cansada i farta, i ho estic d’estar-ho, precisament. Vet aquí el drama. I què fa la gent que està cansada i farta d’estar cansada i farta? Suposo que s’aixequen de la cadira, com a mínim, i miren d’arreglar-ho. I munten manifestacions i grups de suport, busquen d’altres persones com elles i s’hi uneixen, parlen de les seves misèries i busquen com sortir-ne, i creen un pamflet per escriure tots aquells motius que els han fet aixecar de la cadira. Jo no: jo només ho repeteixo fins al cansament i ho escupo aquí perquè no ho llegeixi ningú.

Comments (6)