espiral

“La gent està cansada i farta d’estar cansada i farta”

llegint una notícia m’he topat amb aquesta frase que, vés per on, m’identifica de dalt a baix. I n’he fet una piulada, lligant les dues coses (que no hi ha per on lligar-les, tot sigui dit). Però sí: jo també estic cansada i farta, i ho estic d’estar-ho, precisament. Vet aquí el drama. I què fa la gent que està cansada i farta d’estar cansada i farta? Suposo que s’aixequen de la cadira, com a mínim, i miren d’arreglar-ho. I munten manifestacions i grups de suport, busquen d’altres persones com elles i s’hi uneixen, parlen de les seves misèries i busquen com sortir-ne, i creen un pamflet per escriure tots aquells motius que els han fet aixecar de la cadira. Jo no: jo només ho repeteixo fins al cansament i ho escupo aquí perquè no ho llegeixi ningú.Comments (6)

 1. XeXu wrote::

  Home gràcies! Que alguns encara et llegim, eh! No és tan fàcil fer el pas, però tard o d’hora s’ha d’encendre una llumeta i has de fer un pas endavant. Perquè l’opció quina és, estar sempre així? Pregunta’t si ho vols.

  dijous, febrer 12, 2015 at 1:21 #
 2. aina wrote::

  ai, XeXu! què seria d’aquesta m i t j a n i t sense la teva lectura! sort en tenim de la teva perseverança!
  ah, i saps prou bé que (a vegades) més val no preguntar-se massa coses: les respostes són doloroses!

  dijous, febrer 26, 2015 at 17:35 #
 3. XeXu wrote::

  Jo discrepo. Si una situació no ens agrada, més val preguntar-se per què, i què hi podem fer. Que pot fer mal? Que la resposta és que preferim estar així que atrevir-nos a canviar? Bé, tot ens dóna informació. La única veritat és que si no ens agrada no és desitjable continuar així, encara que sigui el més còmode, diria que he viscut aquesta sensació un bon període de la meva vida. Però quan poses fil a l’agulla, les coses canvien, i després ja ni te’n recordes del mal que feia, senzillament estàs millor. Cadascú té el seu ritme, eh? Això sí. I la seva pròpia manera de fer. Jo et dic la meva, però tampoc no descobreixo la sopa d’all. Pensar, pensar, pensar, i de vegades, si cal, parlar-ho amb algú, professional o aficionat de l’escoltar.

  dijous, febrer 26, 2015 at 19:57 #
 4. aina wrote::

  XeXu, sabia que m’ho retreuries! ;) i tens raó (quan tens raó, tens raó!): quan ho vaig acabar de publicar vaig saber que no, que no tenia raó. però suposo que voldria dir que quan estic en aquell espiral de negativitat només sóc capaç de baixar…

  dissabte, febrer 28, 2015 at 17:41 #
 5. XeXu wrote::

  I ara és quan posaria la icona que porta ulleres de sol del whatsapp.

  diumenge, març 1, 2015 at 1:58 #
 6. aina wrote::

  weah!

  dimarts, març 3, 2015 at 19:09 #
css.php