queixa

últimament em queixo, molt.

em queixo que vaig massa cansada, em queixo de les setmanes que semblen una successió de dilluns i que els divendres no arriben mai, em queixo de les cervicals, em queixo dels veïns de dalt que deixen córrer amb patins a la filla a altes hores de la nit, em queixo del fred que em clivella les mans, em queixo de les sabates noves que sempre fan mal, em queixo de la bateria del mòbil per esgotar-se sempre en el pitjor moment del dia, em queixo de la pols que ja conviu amb nosaltres, em queixo de les persones que només parlen d’elles mateixes, i em queixo que no tinc temps (per fer el que voldria).

em queixo de tot.
i em queixo de mi, per queixar-me.

i és molt esgotador.Comments (2)

  1. XeXu wrote::

    És realment esgotador, però és una dinàmica que s’agafa i és difícil d’aturar. Potser necessites coses noves a la vida, coses que t’il·lusionin i que decanten la balança cap al positiu. De vegades una petita cosa ho capgira tot, però realment no sóc la persona més indicada per parlar de positivitat.

    dissabte, febrer 7, 2015 at 11:50 #
  2. aina wrote::

    XeXu, ai, la positivitat… aquella desconeguda! tranquil, podem seure aquí i seguir esperant… qui sap: el dia menys pensat les coses agafen una forma diferent i, voilà!

    dimecres, febrer 11, 2015 at 18:15 #
css.php