malgastar

– M’estic morint -li vaig dir.
– Tu i tothom.

celebro l’arribada del juliol, aquesta onada de calor horrible i les meves noves sis picades de mosquit amb una cervesa. O dues, va, que és divendres. En aquesta tarda tediosa sembla que ni la nevera refresqui prou ni el ventilador tingui prou força per desempallegar-se de tota l’escalfor que s’ha instal·lat a casa. Una xafogor que seu al meu costat al sofà mentre canvio de canal compulsivament, actualitzo tots els perfils de les xarxes socials i miro de no pensar en res que sigui important. Augmento la potència del ventilador, obro una tercera cervesa i decideixo que ja n’hi ha prou de tot plegat: una vida no s’hauria de malgastar d’aquesta manera tan estúpida. I menys la meva.

* llegint Galveston Nic PizzolattoComments (3)

 1. XeXu wrote::

  Depenent del que entenguem per malgastar. Aquest pla teu que comentes no em sembla tan mala cosa després d’una intensa setmana de feina. Deu ser que em faig gran, però la setmana trinxa molt i agrairia poder estar a casa els divendres, tranquil·lament. Però tinc assaig de castells i arribo tard, i encara més rebentat, és clar. Tothom vol el que no té, suposo.

  dissabte, juliol 4, 2015 at 8:18 #
 2. aina wrote::

  XeXu, el que cansa és viure! hehe, però també dóna moltes alegries :) espero que gaudeixis de tranquil·les nits de divendres!

  divendres, juliol 31, 2015 at 19:25 #
 3. Borratxo de nit wrote::

  La finestra s’ha tancat i, de retruc s’ha trencat…??
  Ja no hi ha llum,
  ja no hi ha nit…

  dilluns, maig 2, 2016 at 2:20 #
css.php