atzucac

You can’t always get what you want
But if you try sometimes well you just might find
You get what you need

no, no hi ha només una manera de fer les coses. Segons els meus càlculs podrien arribar a ser-ne dues, catorze o set mil. Totes diferents, totes amb alguna cosa positiva, moltes amb entrebancs i algunes de desastroses. Em recorda aquells laberints dels passatemps on havies d’aconseguir que el ratolí arribés al formatge. Miraves atentament les línies laberíntiques, clavaves el llapis a la sortida i l’anaves movent per tot el recorregut fins a arribar al final. Sense aixecar-lo del paper. Segura de tu mateixa. I ara? Ara el laberint és molt més gran, immens, i els objectius no són simples formatges. És impossible tenir una visió panoràmica de la multitud de parets que s’aixequen al teu voltant, i l’únic de què ets capaç és d’avançar a pas lent amb por de trobar-te un camí sense sortida i haver de retrocedir. Un error, en el fons, perquè anar endarrere no és dolent: simplement agafes embranzida.

* escoltant You Can’t Always Get What You Want The Rolling Stones

Comments (5)