llençols

hi ha detalls ben senzills per fer-te notar que estàs a casa, i l’olor de llençols nets n’és una. Obres el calaix on els guardes, amb algunes arrugues, i en tries el color en funció del teu humor. Aquest cop agafes el verd. Amb quatre moviments sincronitzats el desplegues i amb un cop de canell el fas voleiar per sobre el llit perquè l’ocupi tot. És llavors, quan planeja per sobre el llit, quan baixa a poc a poc sobre el matalàs, quan notes aquella olor que t’embolcalla. Creus recordar que és l’olor del cel blau tal i com la vas reconèixer al passadís del supermercat on hi ha els productes de neteja. Col·loques bé el llençol a cada cantonada del matalàs, amb força i precisió, i t’allunyes per observar millor la feina feta. I notes encara aquella olor blau cel, que afanyes a tapar amb el nòrdic per por que s’escapi, per poder-la recuperar quan busquis la son enmig dels llençols.

Comments (2)