llençols

hi ha detalls ben senzills per fer-te notar que estàs a casa, i l’olor de llençols nets n’és una. Obres el calaix on els guardes, amb algunes arrugues, i en tries el color en funció del teu humor. Aquest cop agafes el verd. Amb quatre moviments sincronitzats el desplegues i amb un cop de canell el fas voleiar per sobre el llit perquè l’ocupi tot. És llavors, quan planeja per sobre el llit, quan baixa a poc a poc sobre el matalàs, quan notes aquella olor que t’embolcalla. Creus recordar que és l’olor del cel blau tal i com la vas reconèixer al passadís del supermercat on hi ha els productes de neteja. Col·loques bé el llençol a cada cantonada del matalàs, amb força i precisió, i t’allunyes per observar millor la feina feta. I notes encara aquella olor blau cel, que afanyes a tapar amb el nòrdic per por que s’escapi, per poder-la recuperar quan busquis la son enmig dels llençols.Comments (2)

  1. XeXu wrote::

    Em sembla que la millor sensació és precisament posar-se entre aquests llençols nets. Hi ha com una sensació d’estrena, de benestar. No dura massa, però val la pena.

    dimecres, març 26, 2014 at 23:57 #
  2. …i què ben escrit!

    Aquella dona que havia arribat a la casa per uns mesos i que ja portava tota una vida, em va dir que estengués els llençols al sol però els recollís tan bon punt s’assequessin, que sinó en perdia l’olor. Quina raó que tenia!!

    diumenge, abril 27, 2014 at 21:16 #
css.php