(re)decorar

en tornar a casa trobo un catàleg de mobles pel jardí a la bústia. Me’l fullejo mentre espero l’ascensor i mentre em puja els tres pisos que em separen de casa. En marco una pàgina on hi surt una taula que crec que cabrà al nostre balcó per poder-hi sopar les nits d’estiu o fer-hi el vermut algun cap de setmana. Obro la porta de casa i sento que feinegen a la cuina, endreçant allò que havia d’haver fet ahir, però que vaig obviar per pur cansament. I és llavors, mentre deixo la bossa al sofà, quan veig que a sobre de la taula hi ha el mateix catàleg de mobles pel jardí amb la mateixa pàgina marcada. I penso que és per coses com aquesta que els dies s’arreglen al tornar a casa, i que la millor decisió d’aquesta setmana insípida és deixar els mals dies sota l’estora de l’entrada.

Comments (7)