hespèria

«El segon model arribava ben embolicat quan el primer es desendollava
del món. Va deixar una nota de comiat que ningú va saber llegir.»

cap allà al juliol la gent d’Hespèria, pàgina dedicada a la ciència-ficció, la fantasia i el terror, va convocar un concurs de relats breus de ciència ficció mitjançant el twitter. No superar els cent-quaranta caràcters era tot un repte. Avui m’han comunicat que m’han atorgat l’Accèssit de Neutrons per la Qualitat Literària a un dels quatre relats breus que hi vaig presentar. Moltíssimes gràcies: heu aconseguit canviar el rumb del meu dilluns mediocre. A més, compartir palmarès amb el Jesús M. Tibau no té preu. Aquí us deixo l’enllaç al llibre que han fet per recollir totes les participacions, que no han estat poques ni de poca qualitat, i seguiré somrient.

Comments (8)