dies

Es mejor que te juzguen doce a que te entierren seis

hi ha dies bons, dies dolents i dies que no et diuen res. Potser avui és un d’aquests últims. Hi ha dies en els que et sents més com en Joe, forçat sense saber-ho a seguir un camí que acaba per convertir-se en malson, havent de donar la cara per uns ideals que a vegades et giren l’esquena, tirar endavant amb allò que tens. I hi ha dies en els que et sents més com en Bobby, el que s’escapa de les tanques que l’envolten i es pensa que ha aconseguit la llibertat, el que gaudeix del que té i el que ha aconseguit, acabant per tornar a la casella de sortida per ocupar el lloc que li correspon des del principi. I te n’adones que, al cap i a la fi, no són tan diferents. De fet, són el mateix vist des de diferents perspectives. Com els dies bons i els dies dolents.

* veient La noche es nuestra James Gray

Comments (3)