calma relativa

There is no reason to feel bad
But there are many seasons to feel glad, sad, mad
It’s just a bunch of feelings that we have to hold
But I am here to help you with the load

és curiós com tot allò que mirem canvia radicalment depenent de detalls molt simples. Aquests últims dies hi ha hagut molts moments de desesperació extrema i cansament recorrent, una mica d’histèria i també estones d’engegar-ho tot a prendre pel sac. Però, contra tot pronòstic, els he superat. Una a una he anat saltant totes les tanques que hi havia al meu carril fins arribar al final i, tot i tombar-ne algunes, ja se sap que l’important és creuar la línia de meta. Encara que no pugi al podi. Però és ara que veig que ho he aconseguit. Ara, quan m’he pogut parar i he mirat enrera, veient algunes tanques caigudes i molt d’esforç acumulat. I aquest és el millor moment per gaudir-ne, tranquil·lament asseguda sense gaires preocupacions, fins que arribi la pròxima voràgine. I ja noto com s’acosta.

* escoltant Flowers In The Window Travis

Comments (3)