estupidesa

Delerós. No estúpid. Es mor de ganes de ser a dins, mirant cap a enfora: totes les persones que s’esclafen el nas contra el vidre d’un aparador poden semblar-ho, d’estúpides.

totes les vegades que hem desitjat coses que no teníem hem estat infeliços, però tot i així ho hem seguit fent sempre que n’hem tingut ocasió. Potser la pregunta no és esbrinar què necessitem sinó què és allò del que podem prescindir, i així tot seria ben diferent. Potser millor. Però mirar a través de vidres cap a coses alienes sembla que ens agradi, encara que ens faci mal. Com mirar a través de miralls i voler saber què hi ha a l’altra banda de la paret, si la noia que hi surt reflectida és més feliç que nosaltres, si la seva vida està més ben ordenada, si no se li caduca el menjar de la nevera. Però no hi ha respostes, potser per evitar de sentir-nos estúpids. I això segurament també és millor així.

* llegint Esmorzar al Tiffany’s Truman Capote

Comments (5)